Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy sezon?

CzerstwyChlebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wprowadzeniu nowego sezonu jest resetowane ELO, dotyczy to osób 30lvl którzy grają gry rankingowe, tak po za tym to raczej nic nowego. Normale można normalnie grać, postacie się nie kasują, nagrody są rozdawane za gry rankingowe.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jak to jest dokładnie z tym resetem elo? Znowu będzie 1200, czy tak jak mówiono obecne elo + 1200 %2? Nie wiem do końca jak do będzie i trochę się denerwuje. :x

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP HAHAHA

HAHAHAHA obecne elo + 1200 może odrazy dadzą ci 5000 ELO 20000 RP 1000000 IP i KODY NA 200 EXP BOSTOW?

Po prostu reset elo do 1200 już nie mogę patrzeć na ciągle te same tematy użyj "szukaj"

CLOSE

Opublikowano

@UP HAHAHA

HAHAHAHA obecne elo + 1200 może odrazy dadzą ci 5000 ELO 20000 RP 1000000 IP i KODY NA 200 EXP BOSTOW?

Po prostu reset elo do 1200 już nie mogę patrzeć na ciągle te same tematy użyj "szukaj"

CLOSE

Grasz w ta gre chyba tydzien. Bedzie prawdopodobnie soft reset o ile nie na 100% ostatnio nie interesowalem sie tym.

Rok temu bylo =twoje elo/2+600

Teraz pewno bedzie tak samo.

Opublikowano

Postacie z konta nie są usuwane, zostają tak jak były.

Jedynie elo się resetuje i zaczyna się wszystko od nowa.

a 2x@up.

Lepiej czytaj najpierw dokładnie to co ktoś napisał, rly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...